O nama

L-Plast-Bags DOO je osnovan 2000.god u Nišu, od početka osnivanja pa do danas delatnost je proizvodnja štampane i neštampane fleksibilne ambalaže od polietilena i nije se menjala, ali je zato obim proizvodnje, zaposlenih i prihoda višestruko povećan, naročito u poslednje četri godine.

Počeli smo kao mala porodična firma sa par radnika, pratili svetske trendove, osvajali nova tržista, širili mrežu kupaca, nabavljali savremene mašine kako bi povećali produktivnost. Danas možemo reći da smo i dalje jedna mala, ali dobra kompanija koja zapošljava 40 radnika, mesečno prerađuje 120t granulata, ali smo sačuvali porodični duh i negujemo  dobre partnerske odnose, kako na strani ponude, tako i na strani traznje. U Srbiji radimo sa sistemima kao što su:
Mercator S DOO, Neoplanta DOO, Yuhor DOO, Swisllion DOO, Domaca Trgovina DOO, Piramida 72 DOO …
Sa njima radimo potrošačke kese po zahtevu, mesarsku foliju, kao i PL za kesu za zamrzivač i kesu za smeće. Nas cilj je: isporuka kvalitetnih proizvoda, poštovanje rokova isporuka, postojanje lagera za slućaj promptnih isporuka, i težnja da zadovoljimo sve zahteve kupaca.

Težimo da svojim poslovanjem zadovoljimo potrebe naših kupaca, da im izađemo u susret i poboljšamo njihovo poslovanje. L-PLAST-Bags DOO ima stabilnu tržišnu poziciju koju prvenstveno duguje kvalitetnom proizvodu, poštovanjem rokova i načina isporuke proizvoda. Ključni smo dobavljač velikom broju sistema maloprodaje, veleprodaje, proizvodnim postrojenjima i mnogim drugim.

Proizvodni program se stalno dopunjuje, razvija I prilagođava potrebama tržista. Naši proizvodi ispunjavaju zahteve Instiuta za javno zdravlje Niš u pogledu zdravstvene ispravnosti I bezbedni su za kontakt sa hranom.
    Životni vek PE ambalaže sastoji se od:
    *Proizvodnje
    *Upotrebe
    *Reciklaže

Mi smo ovaj ciklus zaokružili nabavkom mašine za reciklažu kojom sav otpad iz proizvodnje ponovo prerađujemo i na taj način čuvamo životnu sredinu za buduće generacije. Takođe upotrebom aditiva D2W doprinosimo smanjenju životnog veka PE ambalaže . Posedujemo I sertifikat Symphony Environmental renomirane Britanske kompanije.

Po ugledu na uređene super markete sa zapada počeli smo proizvodnju kesa tregerica u rolni koje su posebno pogodne za voće I povrče za tzv. “self service”

Kese tregerice sa štampom su široko rasprostranjene u svim marketima, koji na taj način promovišu svoj brend ili proizvod, Ili popularno “Bagvertising”

Kese za smeće u rolni radimo u pet dimenzija ( 20l.35l.60l.90l.120l ) kako bi zadovoljili potrebe svih kupaca, takodje radimo ih od LDPE materijala ( kese za smeće u rolni – eksta jake ) ili od HDPE materijala ( kese za smeće u rolni – ekonomične )
Kese za smeće namenjene su za domaćinstvo ali i za kafiće, pekare, pumpe….

Kese za zamrzivač – namenjene su dubokom zamrzavanju hrane uglavnom u domaćinstvima. Mogu biti od 1kg, 2kg, 3kg, 5kg.